Læringsrum

Konferencelokaler, læringsrum og mødelokaler

Vi stiller et stort udvalg af både store konferencelokaler, mellemstore møderum og små mødelokaler til rådighed, hvilket gør det muligt at finde det helt rigtige lokale til jer, uanset hvor mange eller hvor få I er.  Alle vores mødelokaler er udstyret med moderne AV og It-udstyr.
Nedenfor kan du se vores forskellige mødelokaler, konferencelokaler og møderum.

Georg Poulsen Auditoriet

Georg Poulsen Auditoriet er designet af Per Arnoldi, udstyret med moderne it og er velegnet til dialog og informationsmøder. Bordopstillingen er fast, og der er plads til 200 personer.

Hans Rasmussen Salen

Hans Rasmussen Salen har god akustik og er velegnet til større arrangementer, events og konferencer. Her er plads til 120 personer, og vi opstiller bordene efter dit behov.

Max Bæhring 10

Max Bæhring fløjen lækre mødelokaler i særlige omgivelser – en bygning for sig selv – med egen indgang, privat lounge og privat terrasse. Måltider kan nydes eksklusivt i eget lokale og her er mulighed for at være helt for sig selv.

Læringsrum 2

Læringsrum  findes i forskellige størrelser med plads til 20 – 40 personer. Flere af lokalerne har indbyggede grupperum med plads til 6 personer. Alle læringsrummene er  udstyret med moderne it og med mulighed for forskellige bordopstillinger.

Møderum 
Møderum 1, 2 og 3 er funktionelle mødelokaler med plads til 10 – 30 personer med moderne it og tavle. Gennem vinduerne er der udkig til gårdhaven, som også kan bruges til pauser eller gruppearbejde.

Altid et lokale der passer jer

Vi har alt, hvad du har brug for til dit møde på Metalskolen Jørlunde. Vi har både små og store mødelokaler, der egner sig til for eksempel det lille salgsmøde eller det store kundeevent, og i Pejsestuen kan du udfordre det formelle. Lokalerne er lyse og moderne og udstyret med moderne it, tavler og trådløst netværk. På Metalskolen Jørlunde er flere forskellige firmaer repræsenteret dagligt, så når du er her, har du rig mulighed for at skabe nye, spændende relationer. Det kan du eksempelvis gøre ved kaffemaskinerne i Fællesskabet.

Forespørgsel

Aktiviteter

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk