Georg Poulsen Auditoriet

Georg Poulsen Auditoriet

Med en kapacitet på op til 200 deltagere og en størrelse på  285 m2 er dette auditorie ideelt til både mindre og større møder, konferencer, præsentationer og seminarer. Lokalet er meget egnet til digitale stormøder, hvor der skal være interaktion mellem publikum og taleholder.

Lokalet er designet af Per Arnoldi og hans kunstværker udsmykker den store foyer.

Georg Poulsen Auditoriet

Georg Poulsen Auditoriet har plads til max 200 personer med fast bordopstilling. Der er talerstol og panelbord samt dobbelt-skærme til visning af præsentationer.

Georg Poulsen Auditoriets Hall

Den store foyer ved indgangen til Georg Poulsen Auditoriet er velegnet som samlingspunkt, og de mange sofagrupper indbyder til en snak i pauserne.

AV udstyr i verdensklasse

Georg Poulsen Auditoriet er opdateret med det nyeste AV-udstyr, Bose højttaleranlæg og mikrofoner på tilhørerpladserne.  Kameraer dækker det meste af auditoriet, så du kan invitere online oplægsholdere ind i lokalet.

niche 8

Lige rundt om hjørnet fra Georg Poulsen Auditoriet finder du mange små sofahjørner og en del af vores nicher, som  kan bruges som grupperum.

AV udstyr i verdensklasse

Georg Poulsen Auditoriet er udstyret med den nyeste teknologi, herunder avancerede lyd- og videofaciliteter, trådløst internet og lysudstyr. Med sin smukke og imponerende indretning vil dette auditorie sikre, at dit arrangement bliver en succes.

Forespørgsel

Aktiviteter

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk