Mødelokaler Fællesskabet

Mødelokaler

Vi stiller et stort udvalg af både store og små møderum til rådighed, hvilket gør det muligt at finde det rigtige lokale til jer, uanset hvor mange eller hvor få I er. Nedenfor kan du se et udvalg af de mødelokaler, du kan vælge imellem.

Mødelokale 1

Møderum 1 & 2 er funktionelle mødelokaler med mulighed for op til 15 personer med moderne it og tavle. Gennem vinduet er der udkig til gårdhaven.

Pejsestuen til møde eller hygge - eller begge dele!

Pejsestuen er et moderne mødelokale med både de traditionelle borde med plads til op til 24 personer og de afslappende sofaer og stole ved pejsen, der gør stemningen uformel. Det store panoramavindue giver et godt lysindfald og udsigt til grøn natur.

Møderum 3

Møderum 3 Det fleksible plenum giver mulighed for forskellige bordopstillinger. Der er plads til 30 personer, og lokalet er udstyret med moderne it. Det gode lysindfald kommer fra de store vinduer med udsigt til gårdhaven.

Fællesskabet

Fællesskabet er et fælleslokale hvor du kan læse dagens avis, nyde en kop kaffe eller slappe af i de bløde møbler. Lokalet er til fri benyttelse. Der er også mulighed for  at gå ud på terrassen og nyde den friske luft og naturen.

Du får tryghed og et højt serviceniveau

Fleksibilitet, nærhed og høj kvalitet er vores kerneværdier. Vores professionelle personale er engagerede! Vi er forberedt, når du ankommer, og vi hjælper med it-support og anden hjælp, du måtte få brug for i løbet af opholdet. Det er vigtigt for os, at du og dine deltagere får et succesfuldt ophold – og har lyst til at komme igen.

Forespørgsel

Aktiviteter

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk