Metalskolen Jørlunde er din erfarne sparringspartner til kursus- og konferenceplanlægning

Metalskolen Jørlunde er ejet af Dansk Metal og blev indviet i 1968 som Dansk Metals kursus ejendom med 10.000 m2 bebyggelse med en omkringliggende park på 42 tønder land, fredet naturgrund ned til Buresøen.

Vi kærer om vores historie som fagforbundets uddannelsessted og den politiske ånd, der stadig fornemmes her. Derfor vil du også se vores spændende kunst med historisk ”ånd”, som fortæller om vores gamle traditioner om fællesskab og tillid, udvikling af de menneskelige ressourcer og god læring.

Klassiske arkitekttegnede møbler

Du vil opleve, at her emmer af dansk møbeldesign og ægte kvalitetshåndværk med sjæl. I dag er Metalskolen åbnet op for alle typer kurser og konferencer.

Forespørgsel på Konference og møde

Vores erfaringer giver dig møder, der bliver husket. De erfaringer og den værdifulde viden, vi har tilegnet os gennem årene, bruger vi i samspil med dine ønsker og behov for ”det gode møde”, så du kan nå de mål, du har sat.

Møde med udendørs aktivitet

Vi har også fået et indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig med at overraske deltagerne, tænke kreativt for at fremme god læring, og hvordan I kan benytte pauserne til at nulstille hjernen i små mentale åndehuller.

Vi er her for at hjælpe dig til den bedste oplevelse med dit møde eller konference.

Metalskolen Jørlunde har de smukkeste omgivelser til en uforglemmelig og sjov oplevelse. Uanset om det regner, eller om solen skinner, er der mulighed for at styrke sammenholdet med fælles oplevelser i naturen eller ved at få pulsen op ved en af vores mange fællesaktiviteter.

Forespørgsel

Georg Poulsen Auditoriet

Lokaler

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk