Metalskolen Jørlunde er din erfarne sparringspartner til kursus- og konferenceplanlægning

Metalskolen Jørlunde er ejet af Dansk Metal og blev indviet i 1968 som Dansk Metals kursusejendom med 10.000 m2 bebyggelse med en omkringliggende park på 42 tønder land, fredet naturgrund ned til Buresøen.

Vi kærer om vores historie som fagforbundets uddannelsessted og den politiske ånd, der stadig fornemmes her. Derfor vil du også se vores spændende kunst med historisk ”ånd”, som fortæller om vores gamle traditioner om fællesskab og tillid, udvikling af de menneskelige ressourcer og god læring. Du vil også opleve, at her emmer af dansk møbeldesign og ægte kvalitetshåndværk med sjæl.

I dag er Metalskolen åbnet op for alle typer kurser og konferencer.

Vores erfaringer giver dig møder, der bliver husket
De erfaringer og den værdifulde viden, vi har tilegnet os gennem årene, bruger vi i samspil med dine ønsker og behov for ”det gode møde”, så du kan nå de mål, du har sat.

Vi har også fået et indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig med at overraske deltagerne, tænke kreativt for at fremme god læring, og hvordan I kan benytte pauserne til at nulstille hjernen i små mentale åndehuller.

Derfor: Grundet vores lange historie, kan vi bidrage med mere end blot kursusfaciliteter. Brug os endelig, spørg os til råds og få mere ud af dit ophold. Vi vil gerne have, at du får så meget for pengene som muligt.

Vi glæder os til at byde dig og dine deltagere velkommen!