Facebook nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

... See MoreSee Less

På Metalskolen er der rig mulighed for at udfordre hinanden, i et eller flere af de mange udendørs spil vi tilbyder.
Et godt spil rødvins-Petanque, et slag minigolf på vores nye minigolf bane, stor-skak i hold eller måske en quiz på en af vores QR-quiz stier. Der er mange muligheder. Se dem alle på vores hjemmeside.

metalskolen.dk/konferencer-moeder/faciliteter/aktiviteter/
... See MoreSee Less

Grundlovs(fødsels)dag, blev traditionen tro fejret på Metalskolen med taler, fællessang, god musik og masser af underholdning for børnene.
Selvom vejret ikke så ud til at blive med strålende sol, kom solen frem da talerne gik på scenen - som Claus Jensen sagde i sin tale: ”…solen skinner altid på en smedesvend”. Der blev talt om vigtigheden af at fejre vores Grundlovsdag og også en del om Europapolitik.
Efter talerne var der fællessang, hvor en ny, smuk Grundlovssang så dagens lys ”Dengang og nu”, fremført af Karen Marie Bille - sangskriveren selv.
Vi sluttede af med frokost og børnene hyggede med at bage pandekager og lege under kyndig vejledning af DUI.
En rigtig god Grundlovsdag – og vi glæder os allerede til næste år.

En rigtig god Grundlovsdag – og vi glæder os allerede til næste år.

Ses vi den 5. juni?
I anledningen af Europa-Parlamentsvalget har vi inviteret relevante politikere på scenen til årets Grundlovsmøde.
DUI-Leg og Virke sørger for en festdag for de mindste i det store legeområde og Blå Mandag Jazzband leverer fællessang og musik.

Ses vi den 5. juni?
... See MoreSee Less

I forbindelse med FN’s Internationale Biodiversitetsdag d. 22/5, udvider vi på Metalskolen og afholder Biodiversitetsuge - hele uge 22. Her gør vi gæster og personale opmærksomme på vigtigheden af, at vi sammen kan styrke biodiversiteten.
Herunder kan du skanne QR-koderne og læse om vores tiltag.

Herunder kan du skanne QR-koderne og læse om vores tiltag.

Load more

Forespørgsel

Værelser

Restaurant