Facebook nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

... See MoreSee Less

Metalskolen søger 2 kokkeelever
https://metalskolen.dk/wp-content/uploads/2022/09/Kokkelever_16092022.pdf

Metalskolen søger 2 kokkeelever
metalskolen.dk/wp-content/uploads/2022/09/Kokkelever_16092022.pdf
... See MoreSee Less

Mød os i Scan Magazine næste gang du skal på farten…
https://scanmagazine.co.uk/metalskolen-jorlunde-the-metal-school-a-place-to-test-your-teams-mettle/

Mød os i Scan Magazine næste gang du skal på farten…
scanmagazine.co.uk/metalskolen-jorlunde-the-metal-school-a-place-to-test-your-teams-mettle/
... See MoreSee Less

Fødevarestyrelsen kører i denne tid en landsdækkende kampagne for opfølgende og løbende at sætte spotlys på det Økologiske Spisemærke. 

Vi arbejder målrettet og energisk på at opnå Sølvmærket som kræver 60% - 90% økologi. Vi er lige ved at være der - blandt andet på grund af vores lækre økologiske sodavand og vine samt vores gode samarbejde med vores lokale grøntleverandør fra Buresødal. Vores økologiprocent ligger på nuværende tidspunkt på 55%.

Køkkenet er stadig udfordret på at finde alternativer til kødretter, men arbejder bevidst med at ændre gæsternes madvaner her på Metalskolen og serverer spændende, økologiske alternativer til kød.

Fødevarestyrelsen kører i denne tid en landsdækkende kampagne for opfølgende og løbende at sætte spotlys på det Økologiske Spisemærke.

Vi arbejder målrettet og energisk på at opnå Sølvmærket som kræver 60% - 90% økologi. Vi er lige ved at være der - blandt andet på grund af vores lækre økologiske sodavand og vine samt vores gode samarbejde med vores lokale grøntleverandør fra Buresødal. Vores økologiprocent ligger på nuværende tidspunkt på 55%.

Køkkenet er stadig udfordret på at finde alternativer til kødretter, men arbejder bevidst med at ændre gæsternes madvaner her på Metalskolen og serverer spændende, økologiske alternativer til kød.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Der findes vel også økologisk oksekød??? 🥩

Sensommer, sol og modne, søde bær. Danny har været på skrænten og har plukket de lækreste brombær og mirabeller–  som køkkenet nok skal få noget lækkert ud af.

Sensommer, sol og modne, søde bær. Danny har været på skrænten og har plukket de lækreste brombær og mirabeller– som køkkenet nok skal få noget lækkert ud af. ... See MoreSee Less

Load more

Nyhedsbreve

Glædelig jul og godt Nytår 01/12-2019 – se nyhedsbrev

Erhvervsevent 15/05-2019 – se nyhedsbrev