Facebook nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago
VI OVERTAGER FRIT FORUM

I sidste måned afholdt den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forum sin årlige kongres på Metalskolen Jørlunde.

Således blev både Schrøder, Uhre og Mads P. genvalgt som hhv. landsformand, næstformand og international sekretær, mens Fahmi Jama, der studerer (for meget) på RUC, blev valgt som ny chefredaktør for Frit Forums medlemsblad.

Dermed har DSU Københavns fodboldhold nu besat fire ud af fem pladser i Frit Forums forretningsudvalg, svarende til 80 procent 👏🏼

Næste år tager vi posten som foreningssekretær!
Watch out, Mille Uhrenholt Hækkerup 😉

#DSUfordi #magtovertagelse #slipsedrenge

VI OVERTAGER FRIT FORUM

I sidste måned afholdt den socialdemokratiske studenterorganisation FRIT FORUM sin årlige kongres på VI OVERTAGER FRIT FO.

Således blev både Schrøder, Uhre og Mads P. genvalgt som hhv. landsformand, næstformand og international sekretær, mens Fahmi Jama, der studerer (for meget) på VI , blev valgt som ny chefredaktør for FRIT FORUMs medlemsblad.

Dermed har DSU Københavns fodboldhol nu besat fire ud af fem pladser i FRIT FORUMs forretningsudvalg, svarende til 80 procent 👏🏼

Næste år tager vi posten som foreningssekretær!
Watch out, Mille VI OVERTA Hækkerup 😉

#DSUfordi #magtovertagelse #slipsedrenge

Comment on Facebook

Omend man kun kan have respekt for DSU Københavns fodboldholds ambitioner, så vil jeg råde jer til at omtale landssekretærposten ved dens korrekte navn når i forsøger at kapre den næste år😉

Man kunne også vende den om og sige, at Frit Forum stille og roligt er ved at overtage DSU Københavns fodboldhold.. ;)

Prøv Metalskolens dejlige græskarsuppe derhjemme på en kold efterårsdag 🎃

Prøv Metalskolens dejlige græskarsuppe derhjemme på en kold efterårsdag 🎃 ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Comment on Facebook

Glæder mig til endnu en gang at besøge jeres dejlige faciliteter fra på søndag - vi ses!

Comment on Facebook

Tillykke Finn og Erling💪🏻💪🏻✅ og selvfølgelig også jer andre!

Tillykke til jer alle:)

Tilykke til jer alle 👍👍

Tillykke med det👍💪🏻

Tillykke Erling. 👍 Og selvfølgelig også til jer andre.

Tillykke allesammen 💐💪

Godt gået Erling🤩

Tillykke 💪 Erling Nielsen Finn Norling Hansen

View more comments

4 weeks ago
I weekenden blev jeg genvalgt.
På Metalskolen Jørlunde Kursus & konferencecenter i lørdags blev jeg genvalgt til posten som International sekretær i Frit Forum. Det første år på posten var præget af udfordringer, som de resterende frivillige foreninger i Danmark også var. Derfor er sulten og lysten efter at få forløst de ambitioner jeg har, også større end nogensinde.
Jeg stillede op på et grundlag der bygger på struktur og gennemsigtighed i det internationale Frit Forum. De meget tydelige arbejdsopgaver skal der nu leveres på.
Men jeg håber også der kan være plads til de lidt større armbevægelser. Jeg håber på at kunne bidrage til Frit forums politiske arbejde ved at kaste mig ind i kampen om flere faglærte, og bedre erhvervsuddannelser. Fordi der handler det om at se bredt.
På samme måde vil jeg indgå i diskussioner vedrørende finansiering af vores universitetssektor og opbygningen af vores uddannelsessystem generelt, med perspektiver fra den store verden. Det er vigtigt at have alle nuancer med.
Så tak for tilliden til kongressen. Jeg vil gøre alt i min magt for at kunne leve op til den tillid. Der skal også rettes en tak til det øvrige forretningsudvalg: Landsformand Jakob Schrøder, Næstformand Martin Uhrenholt Jensen, afgående chefredaktør Sam Shirali og sidst men ikke mindst vores landssekretrær Mille Hækkerup. Derudover skal vi også byde velkommen til den nye chefredaktør Fahmi Jama.
Jeg er sikker på det bliver en fornøjelse.Image attachment

I weekenden blev jeg genvalgt.
Jeg er sikker på det bliver en fornøjelse.

Load more

Nyhedsbreve