Faciliteter

Metalskolen Jørlunde byder på mange forskellige muligheder for at gøre dit ophold mindeværdigt og udbytterigt.

vores restaurant

Bæredygtigt køkken Vi tilbereder mødeforplejning i bedste kvalitet inspireret af årstidens friske råvarer,  og med stort fokus på bæredygtighed og leverandørsamarbejde.

Værelser Vi har 135 værelser fordelt på 3 fløje. Alle værelser er nyistandsatte med eget bad og toilet, gode senge, tv og trådløst netværk. Værelserne er praktisk indrettet og har udsigt til grønne områder. I hver fløj forefindes vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse under opholdet.

Aktiviteter Vores park lokker med en helt fantastisk natur – en natur, der indbyder til at dyrke sport. Du kan vandre eller løbe på vores skovstier, du kan køre på mountainbikes, spille tennis eller ro på søen. Vandre-, gå- og løberuter udleveres i receptionen.

Aftenlokaler Vi tilbyder private aftenlokaler, tilpasset dit arrangement. I kan for eksempel nyde nogle timer i vores store slyngelstue med dansegulv, bar og en hyggelig atmosfære. I vores fælles aftenlokale, kan du udfordre dine mødedeltagere og medkursister i fx billard, skak eller bordtennis.

Galleri Se nogle af de mange flotte billeder fra Metalskolen og den smukke natur der omgiver stedet.

Metalskolens Møde hæfte og egen kuglepen

Forespørgsel

Mødelokale Pejsestuen

Lokaler

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk