Aftenlokaler

Når dagens møde er slut, og du har nydt dit måltid i restauranten, er det tid til hyggeligt socialt samvær. Vi tilbyder aftenlokaler til både den store fest med bar, dans og musik, eller til det mere afslappede sociale samvær i for eksempel vores hyggelige historiske bibliotek.

Stort lokale til aftenhygge efter dagens møde

Vores store aftenlokale er indrettet med dansegulv, hyggekroge, bar  og musikanlæg. Desuden er der flere automater med diverse drikkevarer og snacks, hvor du kan betale med MobilPay eller kort.

Billard Aften Fælleslokale

Vores fælles aftenlokale er indrettet med Billard, Pool og Bordfodbold. Her finder du også vores store automater, hvor du kan købe øl, vin, vand, spiritus og snacks. Lokalet er til fri afbenyttelse.

Max Bæhring Loungen

Max Bæhring har sit helt eget lounge område, som kan benyttes som aftenlokale. Det vil altid være muligt, at få et aftenlokale der passer helt til jeres arrangement.

Det er også muligt at bestille en guidet tur til vores store samling af moderne kunst og dansk design i topklasse.

Vores kunst tager udgangspunkt i metal og arbejdernes vilkår. Samlingen af dansk design repræsenterer de virksomheder, hvor der arbejder medlemmer af Dansk Metal. Derudover er vores vindeltrappe håndlavet i stål, og du vil flere steder kunne se de særlige kendingsmærker, der viser vores stolthed over danske metalarbejdere og deres gode håndværk.

Metalskolens Møde hæfte og egen kuglepen

Forespørgsel

Hans Rasmussen Salen gruppeopstilling

Priser

Natur

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk