Restaurant Metalskolen Jørlunde

Restaurant

Du nyder dit måltid i vores store restaurant, med smukke og behagelige Hans J. Wegner møbler. Der er plads til maksimum 180 samtidigt spisende gæster – med to buffeter, men der er også mulighed for at dele restauranten op i to med skillevæg og separat indgang til begge lokaler.

Bordene er pyntet med vores egne hjemmedyrkede blomster – varierende efter årstiden.

Køkkenet forbereder

I restauranten serveres vores morgenmad og frokost på buffet og vores aftensmåltid består af en 2- eller 3 retters menu, sat af vores dygtige køkkenkolleger, tilberedt af årstidens friske råvarer.

Vores restaurant har opnået sølvmærket i Økologi. På Metalskolen lægger vi stor vægt på at bruge lokale, gode, økologiske råvarer. På Buresødal, som er vores tætte nabo, får vi netop, hvad vi helst vil have. I videoen herover kan du se blandt andet hvorfor.

Du har også du mulighed for at vælge økologiske vine, øl eller sodavand. Se eventuelt vores spændende vinkort på linket herunder.

Restaurant Metalskolen Sølvmærke i Økologi

 I pauserne på dit møde eller konference serverer køkkenet lækre break-up snacks ved dit lokale. Sundt og lækkert. Vi er stolte over, at vores køkken har opnået Sølvmærket indenfor økologi.

Restaurant

Metalskolen Jørlundes køkken fokuserer på at tilberede sund og økologisk mad, der er godt for både kroppen og planeten. Med fokus på sæsonens råvarer og lokale producenter, tilbyder vi en varieret menu med friske salater, lækre grøntsagsretter og proteinrige kilder. Vi serverer selvfølgelig også kød, men med fokus på dyrevælfærd. Køkkenets filosofi er at fremme en sund livsstil gennem velsmagende og bæredygtig mad, der kan nydes af alle.

Se vores tilkøbsliste her!

Metalskolens Møde hæfte og egen kuglepen

Forespørgsel

Priser

Værelser

Max Bæhring Loungen

Aftenlokaler

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk