Læringsrum

Læringsrum

 De 3 læringsrum er godt oplyste af de store vinduer med udsigten til den grønne beplantning. Det giver et godt indeklima til jeres møde hele dagen.

Når du vælger vores kursus faciliteter, kan du altid tilkøbe grupperum – vores Læringsrum 1-3 har indbyggede grupperum –  og der er også rig mulighed for at bruge vores nicher som grupperum. Læs nærmere om de forskellige typer herunder. Derudover kan I også benytte vores skønne natur og gårdhaver som udendørs grupperum.

Læringsrum 3

Læringsrum 1, 2 & 3  har plads til henholdsvis 20 og 30 personer og mulighed for forskellige bordopstillinger. De har indbyggede grupperum, med plads til op til seks personer.

Læringsrum 4

Læringsrum 4 er det største af Læringsrummene, har plads til op til 50 personer, er udstyret med moderne it og har mulighed for forskellige bordopstillinger.

Relationen - niche

Relationen er et af de mange nicher, der er rig mulighed for at bruge som grupperum eller andet under opholdet.

Læringsrummene

Når du vælger vores kursus faciliteter, kan du altid tilkøbe grupperum – vores Læringsrum 1-3 har indbyggede grupperum –  og der er også rig mulighed for at bruge vores nicher som grupperum. Alle nicher er udstyrede med skærm, Whiteboard og flipover.

Vi har fleksible, rummelige læringsmiljøer, der understøtter kompetenceudvikling og nye relationer. Vores naturskønne omgivelser er som skabt til pauser, walk and talks og aktiviteter.

Forespørgsel

Aktiviteter

Værelser

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk