Møder, kurser og konferencer i Nordsjællands smukke natur

Metalskolen Jørlunde er omgivet af 42 tønder stor park, fredet frodig skov, sø, gårdhaver og grønne udsigter, så langt øjet rækker. Og så har du adgang ned til badesøen Buresø.

Her er de allerbedste betingelser for god læring, refleksion og opbygning af nye relationer. Når du spadserer en tur i vores omgivelser, hører du kun fuglefløjt – du er fjernt fra byens larm og bilstøj.

Her er rigtig mange muligheder for at lægge pauser ind i programmet, hvor deltagerne får frisk luft og rum for gode diskussioner. Læring og nye kompetencer har de bedste betingelser med et varieret miljø – det får du her!

Vi rådgiver gerne om, hvordan du kan bruge området til energigivende indspark midt på dagen eller fordybelse om aftenen efter en lærerig dag.

Masser af fritidsaktiviteter
og sport året rundt

Metalskolen Jørlunde byder på masser af fritidsaktiviteter og sport året rundt

Efter en udbytterig dag kan du udfordre dine mødedeltagere og medkursister i fx billard, skak og bordtennis. Du kan også fordybe dig i litteratur og nyheder i vores bibliotek på 1. sal. Eller hvad med at nyde nogle timer i vores slyngelstue med dansegulv, bar og en hyggelig atmosfære. Du kan også få pulsen op i vores fitnessrum eller i svømmehallen.

Vi kan også anbefale en aftentur i skoven eller en svømmetur i badesøen Buresø. Alle fire årstider kan nydes i vores omgivelser.

Dyrk sport i skøn natur
Vores park lokker med en helt fantastisk natur – en natur, der indbyder til at dyrke sport. Du kan vandre eller løbe på vores skovstier, du kan køre på mountainbikes, spille tennis eller ro på søen. Vandre-, gå- og løberuter udleveres i receptionen.

På vores store terrasse eller i de små gårdanlæg kan du drikke en kop kaffe og læse en bog.

Bibliotek
Vil du hellere være indenfor, kan du udfordre dit videbegær i vores Bibliotek på 1. sal, hvor du finder bøger, magasiner og aviser. Vores bibliotekar kan hjælpe med at finde information og litteratur, du kan låne under hele dit ophold på Metalskolen Jørlunde.

Rundvisning
Det er også muligt at bestille en guidet tur til vores store samling af moderne kunst og dansk design i topklasse.

Vores kunst tager udgangspunkt i metal og arbejdernes vilkår. Samlingen af dansk design repræsenterer de virksomheder, hvor der arbejder medlemmer af Dansk Metal. Derudover er vores vindeltrappe håndlavet i stål, og du vil flere steder kunne se de særlige kendingsmærker, der viser vores stolthed over danske metalarbejdere og deres gode håndværk.

Biodiversitet

I forbindelse med afholdelse af International Biodiversitetsdag d. 22. maj har Metalskolen Jørlunde fået sit eget Biodiversitetskort.

Her kan du se vores forskellige tiltag for at styrke biodiversiteten på vores 42 tønder store område. De åbne områder med forskellig beplantning, skoven og de anlagte vådområder, er livsvigtige for mange af områdets insekter, padder, smådyr og fugle.

Klik på kortet for at læse vores folder.

biodiversitetskort sommerforår og sommer

Teambuilding midt i naturen

Teambuilding midt i naturen

Metalskolen Jørlunde har de smukkeste omgivelser til en uforglemmelig og sjov oplevelse. Uanset om det regner, eller om solen skinner, er der mulighed for at styrke sammenholdet med pulsen oppe eller i ro.

Indenfor kan I benytte vores faciliteter, hvor I fx kan træne musklerne i fitness, træde i pedalerne i spinninglokalet, hoppe en tur i svømmehallen, der er omgivet af wellnessområde med palmer – og udsigt til den grønne natur.

Udenfor kan I benytte vores faciliteter, hvor I fx kan cykle på vores mountainbikes, sejle i kanoer, gå langs vandrestier, spille på tennisbaner eller fodboldbaner, dyste i petanque eller finde fiskestangen frem.

De mange muligheder er oplagte til teambuilding, som nemt kan blive en del af dit arrangement.

Derfor er teambuilding en god idé
Teambuilding giver deltagerne træning i strategi, kommunikation, samarbejde og kreativitet, som er med til at styrke sammenhold og motivation på arbejdspladsen. Et godt sammenhold og samarbejde kan gøre arbejdspladsen mere effektivt, og samtidig kan tillid og ærlighed være med til at forbedre arbejdsmiljøet. Teambuilding udvikler også gode historier til virksomhedens storytelling og interne branding.

Vi er fleksible og står altid klar med gode råd i forhold til valg af aktiviteter ud fra de mål, I har for arrangementet.

Ønsker du hjælp til idé og udførsel af teambuilding, sætter vi dig også gerne i kontakt med vores samarbejdspartnere.

Tæt på Nordsjællands
seværdigheder, naturoplevelser og shopping

Du er tæt på Nordsjællands seværdigheder

Vi bor i hjertet af Nordsjælland i nærheden af Slangerup og har et uendeligt stort udbud af spændende seværdigheder, naturoplevelser og shoppingmuligheder i de større Nordsjællandske byer omkring os. Eksempler:

Frederikssund ligger blot 6 minutters kørsel væk. Her finder du et hyggeligt handelsliv, dejlig natur ved fjorden, Vikingeplads, kulturelle seværdigheder og rekreative områder.

Hillerød ligger 20 minutters kørsel væk. Her finder du blandt andet Frederiksborg Slot med sin skønne park og sø. Her er også rig mulighed for shopping og ture i skoven.

Roskilde ligger 25 minutters kørsel væk. Her finder du blandt andet Vikingeskibsmuseet, Roskilde Domkirke, Nationalpark Skjoldungernes Land og andre kulturelle seværdigheder.

Helsingør ligger 40 minutters kørsel væk. Her finder du bl.a. Kronborg Slot, Øresund, shopping, kulturelle attraktioner – eller hvad med en 1-dagstur til Helsingborg i Sverige.

København ligger ligeledes 40 minutters kørsel væk, hvor du kan nyde hovedstadens enestående kulturelle seværdigheder, Strøget, Tivoli, Rådhuspladsen, Operaen, Amalienborg og meget mere.

Vi hjælper gerne med inspiration til udflugter i nærområdet.