Teambuilding

Vi har sammen med forskellige aktører sammensat en række spændende aktiviteter, der har fokus på samarbejde, men som også kan skabe en sjov og uformel stemning. Brug dem som input i løbet af arbejdsdagen, hvor temaet for dagen trækkes ind i en teambuildingsøvelse eller som afrunding på en indholdsrig dag, hvor alle trænger til et sceneskift og et godt grin.
De fleste aktiviteter gennemføres udendørs på vores store grønne arealer, hvad enten det er på stisystemerne, søen eller fodboldbanen. Skulle vejret vise sig fra den våde side, kan de fleste aktiviteter gennemføres indendørs.

Running26

Running26

Running26 tilbyder skræddersyede teambuilding løsninger på Metalskolen, der styrker samarbejdet og fremmer fællesskabet. Alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning. Det er afgørende for Running26, at levere et produkt, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig, både indenfor teambuilding, netværk og coaching.

Tryk her for mere information og kontakt os i dag og lad os hjælpe dig og dit team med at udnytte jeres fulde potentiale.

Aktiviteter til fri afbenyttelse

På Metalskolen har du mange muligheder for aktiviteter til fri afbenyttelse – både ude og inde.
Vi kan blandt andet tilbyde en sejltur i en af vores kanoer på Buresø, et slag petanque eller måske en omgang rundbold på vores store udendørsarealer. Det er også muligt at låne gode Mountainbikes, så I kan køre en god tur på vores egne stier, eller en smuk tur rundt om Buresø.
Indendørs kan dyrkes fitness, spinning, bordtennis eller en frisk svømmetur i svømmehallen. Kollegaerne kan også udfordres i en billardturning sidst på aftenen. Tryk på billedet for mere information.

Vinsmagning med historisk vingesus

Afslut dagen med en historisk vinsmagning i Dansk Metals gamle hovedbestyrelseslokale, facilitereret af en erfaren vinkonsulent fra Kjær Sommerfeldt. Oplev bobler fra hele verden, udforsk samme druer i forskellige variationer fra klassisk europæisk til oversøisk. Alle smagninger inkluderer 6 vine og 1 blindsmagning.
Velkommen til en unik og lærerig vinoplevelse!

Tryk her for mere information.

QR sti

Metalskolens QR Stisystem

Ilt til hjernen og frisk luft i lungerne giver et boost til dagens program, og når det er en del af dagens arrangement, kommer alle med udenfor. Skulle det være vådt udenfor, er det muligt at gennemfører pausen indendørs – så der stadig er luftforandring.
Det er muligt at købe Metalskolens færdiglavede Team Brain Break eller lave sin egen Brain Break, som er tilpasset jeres helt eget program.

Få mere information om Brain Break her.

På Metalskolen tilbyder vi ud over ovennævnte muligheder, også et bredt udvalg af aktiviteter, der kan benyttes frit. Tag en dukkert i vores indendørs swimmingpool for at fremme både fysisk og mentalt velvære. Udfordr hinanden i det store skakspil eller deltag i energifyldte boldspil på vores store udendørs områder. Benyt strategi og taktik i brætspil, som kan lånes i receptionen, eller afprøv holdets samarbejdsevner på kanoture eller mountainbike-udflugter. Andre indendørs aktiviteter, såsom dart, bordfodbold og pool, er tilgængelige i vores fælles aftenlokaler. Her kan alle være med til at skabe en sjov og afslappet stemning. På Metalskolen skaber vi rammerne for unikke oplevelser, der styrker teamet og fremmer positivt samspil.

Metalskolens Møde hæfte og egen kuglepen

Forespørgsel

Hans Rasmussen Salen gruppeopstilling

Priser

Natur

Restaurant

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup, Danmark
Telefon: 47 39 01 00, E-mail: metalskolen@danskmetal.dk