Facebook nyheder

Vi er så klar til Grundlovsmøde ☀️
Taler • Morgenmad • Store Nørd • Frokost = masser af underholdning til hele familien

Comment on Facebook

tak for endnu et flot arrangement, vi er kommet siden børnene var små,🇩🇰 og har den glæde at nogle år har vi stadig børn og børnebørnene med.🇩🇰

Hav en fantastisk dag - må vejret være med jer og fremmødet være stort 🌞🍀🌞

Kan desværre ikke komme i år, da jeg er på arbejde ovre på Lindø...😔

Vejrudsigten ser lovende ud til Grundlovsmøde den 5. juni ☀️Talerne har også varmet op de sidste par uger og køkkenet står klar med morgenmad og frokost til de sultne 😋
Ses vi på onsdag...?Image attachment

Ses vi på onsdag...?

Det dufter af sommer i køkkenet 🍓☀️👨‍🍳

Koldskål med jordbær & kammerjunker
- Nyd en forfriskende dessert i sommermånederne.

https://metalskolen.dk/blog/#maj2019koldskålmedjordbær&fuldkornskammerjunkerImage attachment

Det dufter af sommer i køkkenet 🍓☀️👨‍🍳

"Koldskål med jordbær & kammerjunker"
- Nyd en forfriskende dessert i sommermånederne.

metalskolen.dk/blog/#maj2019koldskålmedjordbær&fuldkornskammerjunker

Det napper vi i aften😋

Det bliver dejligt 😊😊

Tillykke til G4 -uge 21, så blev det sidste skoledag for jer. Tak for karameller og på gensyn, vi ses på Tema og Overbygningskurserne📚 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Selv tak, en fantastisk uge i godt selskab, satte rammerne til et super godt G4 forløb 👍😊

Stort tillykke 🇩🇰👍

Tillykke til jer alle 👍💪🇩🇰

Selv mange takker for et godt forløb 😀😀

Load more

Begivenheder

Grundlovsmøde 5. juni 2019

Vi inviteret politikere fra toppen af dansk politik til en spændende dag med taler og underholdning for store og små. Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

1. maj på Metalskolen Jørlunde

Den 1. maj er traditionen tro en festlig dag i Dansk Metal. Metalskolen Jørlunde byder på taler, debatter, underholdning og mad og drikke.

Den 1. maj er Arbejdernes internationale kampdag. Traditionen tro holder Dansk Metal en række 1. maj-arrangementer landet over.

På Metalskolen Jørlunde begynder dagen klokken 08.00, når forbundsformand Claus Jensen hejser flaget og byder velkommen.

Det fulde program for 1. maj på Metalskolen Jørlunde:

Kl. 08.00
Standerhejsning og velkomst
v/ Forbundsformand Claus Jensen

Kl. 08.15
Fælles kaffebord i spisesalen

Kl. 09.00
Kandidat til Europa-Parlament
Mette Poulsen

Spørgsmål og debat
v/ EU-chef Johan Moesgaard Andersen

Kl. 10.00
Frederikssundskredsens folketingskandidat
Rasmus Stoklund

Spørgsmål og debat
v/ regionsrådsmedlem Kim Rockhill

Vi håber at se jer. God kampdag.

Metalskolen Jørlunde afholder to gange om året gratis erhvervsevents med spændende oplæg.

Hold øje her på siden eller tilmeld dig Metalskolen Jørlundes nyhedsbrev og få indbydelser til events direkte i indbakken.

Grundlovsmøde 2018

Kom og nyd en dejlig dag på Metalskolen Jørlunde.

Se billeder fra grundlovsmødet 2017 på Metalskolens Facebookside her.

Snake City Jazz Festival 2018

Metalskolen Jørlunde er igen i år en af hovedsponsorerne ved Snake City Jazz festival.

Læs mere om festivalen – Klik her

1. maj 2018 på Metalskolen Jørlunde

Kl. 8.00 Standerhejsning
Velkomst v/Direktør Morten Madsen, Metalskolen
Kl. 8.15 Fælles kaffebord i spisesalen
1.maj taler ved:
Kl. 8.45 Dansk Metals forbundsformand – Claus Jensen
Kl. 9.15 Frederikssundkredsens folketingskandidat –
Rasmus Stoklund
Kl. 9.30 Borgmesterkandidat – Tina Tving Stauning
Kl. 9.45 Regionsrådsmedlem – Kim Rockhill
Efter talerne vil der mulighed for at høre ’Dansk Metals Sjællandskor’ – Hamlet á Elsinore

Danmark har et drengeproblem

Metalskolen Jørlunde afholdt den 28. november en halvdagsworkshop i samarbejde med Løkkefonden under overskriften ”Danmark har et drengeproblem”.
Læringskonsulenterne Trine Bek Gold fra Løkkefonden og Jakob Petersen fra Esbjerg Kommune inspirerede deltagerne med spændende oplæg. De 23 deltagere gik fra Metalskolen med gode værktøjer til, hvordan man hjælper drenge væk fra kanten og ind i fællesskabet.